Miehekkeelle tulee välillä sellainen "katsotaan joku leffa yhdessä, nyt" ja silloin kelpaa sitten vaikka ihan aivoton tyttöjen hömppä, kunhan nyt jotain katsotaan. Yleensä siis katsellaan yhdessä sarjoja kuten Uusi Sherlock, 24, Fringe tai Bones. Mutta leffoissa käy mikä vain. Yleensä.

 

Viikonloppuna katsottiin 10 things I hate about you, joka nyt on aika perinteinen amerikkalainen teinihömppä. Juoni ei säväytä, eikä oikeastaan stereotyyppiset hahmotkaan, mutta sentään pätkästä löytyy ihan laadukkaita näyttelijöitä, kuten Heath LedgerJulia Stiles, Joseph Gordon-Levitt ja David Krumholtz. Etenkin Ledgerin hymy ja virne vievät aina allekirjoittaneen huomion. Tunteepa sitä tyttönen lievää kateuttakin, kun Stiles saa niin moneen otteeseen suudella Ledgeriä.

Äsken saatiin päätökseen koko perheen elokuva Kuuprinsessa (The Secret of Moonacre). Vaikka pätkä ihan viihdyttävä onkin, "koko perheen elokuvan" leima ei haihdu ennalta-arvattavan ja latteaksi jäävän juonen myötä. Laatunimiä löytyy tästäkin kaartista, nimittäin Tim Curry ja Ioan Gruffudd ovat ihastuttaneet jos jossakin ennen tätä. Lisäksi täytyy myöntää, että pääosaa esittävä Dakota Blue Richards hoitaa osansa hyvin ja löytyypä sieltä  kaartista se silmää miellyttävä söpöliinikin, tällä kertaa Augustus Prew. Paljon on vieraita nimiä, mutta lopputulos toimii ja suurin kompastuskivi on ehdottomasti animaatioissa.