Halusin pistää itselleni pystyyn sellaisen "ajatuksia elämästä" ja "kunhan valitan" blogin, johon voin vain päivän päätteeksi halutessani koota miltä minusta tuntuu ja amen. Olla olematta mitenkään fiksu ja filmaattinen, pyrkiä olemaan mahdollisimman aito.

Menin SAMK-vuoteni aikana lukemaan blogin käytöstä markkinoinnissa ja sieltä jäi sellainen lainaus mieleen, kuin että "ihminen antaa itsestään aina jotain, kirjoittaessaan blogia". Aluksi se oli hirvein ajatus ikinä, antaa itsestään jotain täysille ventovieraille. Nyt.. Katsotaan. Hyväksynnän ja huomion hakemista? Ehkä. Jos sitä ei muualta saa, niin HERE I COME INTERNET!

 

This is me...
- 16 years
- mom, dad and brother
- boyfriend since 11.3-06
- lots and lots of writings
- poets
- drawings
- no life
- black and green clother
- heavy metal
- own computer
- weird imagination

 

Tuollaisen kuvauksen löysin itsestäni tuolta vanhan blogin puolelta, suoraan vuodelta -07. Hyi hitto, suoraan sanottuna. Olen ollut aivan perkeleen teini.. Nyt olen löytänyt sisäisen teinini uudestaan, tosin, joten ei sitä kai voi valittaa. Mutta tehdäämpäs tuohon pienet päivitykset.

 

This is me...
- 16 22 years old
- mom, dad and big brother
- boyfriend since 11.3-06 23.5-08
- lots and lots of writings
- poets (so last season)
- drawings
- no life
- black and green clothes
- heavy metal and lots of other music
- two own computers (and definitely worth mentioning)
- weird imagination - AINA

 

Olen siis vanhempi, enkä yhtään sen viisaampi. Tänään teen sen, mihin olin liian pikkuvanha ja "järkevä" 17-vuotiaana - haen ensimmäiset, kirkkaan punaiset Converse All Starini. ♥ En tiedä miksi, mutta minua hävetti teininä ihan kaikki. Nyt oikein pyrin aiheuttamaan muun muassa rakkaalle isoveljelleni mahdollisimman paljon myötähäpeäelämyksiä.