Rakas kajjjaanin rinsessa Sofie tuli käymään täällä Jumalan toisella puolen (kun en oikein tiedä kumpi meistä asuu Jumalan selän takana). Käytiin kahvilla, käytiin syömässä ja shoppailtiin hirmuisesti kaikkea, mitä ei varmaan yksin olisi tullut shoppailtua. Mainittakoon suunnilleen mintunvihreät farkut ja pinkki/aniliininpunainen toppi, plus vähän hillitympi t-paita, kauniilla sulkakuviolla.

 

Oli hauskaa♥

 

Illalla kaapattiin Kata mukaan ja lähdettiin viihteelle. Eipä sitä maanantain kunniaksi aivan hirmuisesti ihmisiä ollut liikkeellä, kuten eräs (omien sanojensa mukaan) -81 syntynyt "herrasmieskin" sitten totesi. Mun moka, täytyy myöntää, että kyseinen gentleman ylipäätään istui siihen meidän pöytään, kiltisti pyysi lupaa ja vaikutti ihan mukavalta.

Sitten vähän hiplattiin ja koetettiin saada tytöistä jotain irti ja heti kun tämä miekkonen poistui käymään vessassa, napattiin kamat ja lähdettiin käpälämäkeen. Antoivat tiskin takaa tytöt viimeisen tulitikkuaskinsakin meidän matkaan, kun tupakkaa oli, tulta ei ja haluttiin päästä karkuun. Iltaa seuranneina taisivat ymmärtää yskän.

 

Sofien toinen korvis katosi jossain "pakomatkan" aikana</3

 

Ilta päättyi pieneen itkukohtaukseen, mikä nyt ei sinällään ole epätavallista allekirjoittaneelta, tosin tällä kertaa se tuntuu vielä aamullakin pahalta, kun itsellä on sellainen olo, että tulee satutettua itselle rakasta ihmistä aivan liikaa vain olemalla sellainen kuin olen. En tahdo, en todellakaan tahdo satuttaa.. Ja revinkö itseäni rikki samalla? Ehkä.

Rakastan.

Ja miehenkin taisin säikäyttää kun itku kurkussa soitan puoli kolmelta, että pitäisi päästä kotiin. Koko matkan koetti kysellä, notta mikä on ja aamulla minkäänlaisen moraalisaarnan sijasta sain ison lasin kylmää vettä ja suukon. Pelottaa vähän, että tästä pitäisi vielä keskustella myöhemmin.

 

Nyt pitää odotella, että kehtaa sen kaunottaren herätellä ja sitten suihkun kautta niitten hotellille viettämään yhdessä se vähäinen aika, ennen kuin Sofie suuntaa taas takaisin sinne Jumalan toiselle puolelle.